vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Programare online pentru permise şi înmatriculări auto, ocupându-se deja perioada 1 – 17 martie

Posesorii de autoturisme din judeţul Olt au posibilitatea programării online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt, începând cu data de 1 martie 2017. Opţiunea este deja activă pe site-ul Prefecturii Olt, fiind deja ocupate programările în perioada 1-17 martie.

Aplicaţia pentru programarea online la Permise şi Înmatriculări poate fi deja accesată de pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării, beneficiarii să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat. Potrivit site-ului, au fost deja epuizate programările pentru perioada 1-17 martie. Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghişeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între 8.30 – 9.30, la ghişeul nr. 2; lunea şi miercurea, între 8.30 – 16.00, la ghişeul nr. 3 (ghişeu special înfiinţat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relaţia cu solicitanţii).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Introducerea noului sistem de programare online va duce la eliminarea actualului sistem, implementat chiar de la 1 februarie, de programare prin e-ticketing. „Aducem totodată la cunoştinţa cetăţenilor că odată cu operaţionalizarea sistemului de programare online se suspendă activitatea de programare prin e-ticketing. Pentru cazuri excepţionale rugăm cetăţenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că cetăţenii care nu au acces la internet sau nu ştiu să folosească PC-ul se pot prezenta la sediul SPCRPCIV Olt şi vor fi programaţi de angajaţii serviciului.

Instituţia Prefectului – Judeţul Olt recomandă solicitanţilor următoarele: să verifice valabilitatea actelor deţinute şi să se programeze din timp pentru a evita aglomeraţia; să se prezinte la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare; înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă; solicitarea oricăror lămuriri lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt atât pentru programările efectuate prin sistemul e-ticketing, cât şi pentru cele online.

Politica