duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Week-end cu comedie şi dragoste la Teatrul Naţional Craiova

Sfârşitul de săptămână începe de vineri la T.N. « Marin Sorescu », iar noi vă invităm la trei spectacole de comedie: OCCIDENT EXPRESS de Matei Vişniec, regia Alexandru Boureanu, ULTIMUL AMANT FIERBINTE de Neil Simon, regia Mircea Cornişteanu, şi DIMINEAŢA DE DUPĂ… de Peter Quilter, regia Mircea Cornişteanu.

occident-2Vineri, ora 17:00, sala I.D Sîrbu se va umple de zarva călătorilor din OCCIDENT EXPRESS. Cerşetori şi emigranţi, călători cu afaceri, prostituate, turişti şi soldaţi, toţi ne relatează poveşti care ni s-ar fi putut întâmpla şi nouă. Ei ne vorbesc despre călătorii, destine în tranzit, cotidian și durata lungă a istoriei, despre gară ca patrie, loc de muncă, refugiu şi loc de întâlnire.

Regia spectacolului este semnată de Alexandru Boureanu, iar din distribuţie fac parte actorii: Geni Macsim, Corina Druc, Dragoş Măceşanu, Ştefan Mirea, Raluca Păun, Marian Politic, Cosmin Rădescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trailer spectacol: https://youtu.be/E4kAlJHHudo

ultimul-amantŞi pentru că ne aflăm în luna iubirii, de sâmbătă începem să o sărbătorim aşa cum se cuvine. ULTIMUL AMANT FIERBINTE este Barney Daycash, un bărbat trecut de 40 de ani care încearcă să-și condimenteze savuros existența şi săşi găsească fericirea. Pentru prima dată în viaţă, hotărăşte să-şi înşele soţia cu trei femei pe care le atrage în cuibuşorul său de nebunii, apartamentul mamei sale, rămas liber o seară pe săptămână. Dacă va reuşi să-şi ducă planul până la capăt, vom afla sâmbătă, de la ora 19:00, în sala Amza Pellea.

Autorul Neil Simon, reputat dramaturg și scenarist american, a dobândit o reputație mondială pentru piesele și scenariile jucate în întreaga lume. A scris încă din tinerețe comedii, jucate mai întâi pe scenele de pe Broadway. Regia şi versiunea scenică îi aparţin lui Mircea Cornişteanu iar din distribuţie fac parte Adrian Andone, Gabriela Baciu, Iulia Colan şi Geni Macsim.

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=Ilr0QQTH2lY

dimineata-2DIMINEAŢA DE DUPĂ… este o comedie romantică despre iubire, sex, relaţii şi familie. Neli şi Toma fac cunoştinţă la casa de bilete de la cinematograf. De acolo şi până în dormitorul lui Neli sunt doar câţiva paşi presăraţi cu popcorn şi câteva pahare cu alcool. Dimineaţa de după o aduce alături de ei, în pat, şi pe mama lui Neli, Barbara, rol interpretat cu savori nebănuite de actriţa Nataşa Raab.

Mircea Cornişteanu semnează regia, versiunea scenică şi ilustraţia muzicală iar rolurile sunt interpretate cu mare atracţie la public de Alex Calangiu, Monica Ardeleanu, Nataşa Raab, Ștefan Cepoi, Tudorel Petrescu Mirela Nicolae.

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=ikFfwj14Jtw

Informaţii şi bilete:

Agenţia teatrală

Telefon: 0251.413.677
Program Agen
ţie:

Luni-Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă-Duminică 12:00-19:00

Politica