luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Opt goluri între Podari şi GP

 

Trupa lui Victor Naicu a făcut un test util, ieri, în faţa ”şcolarilor” lui Gică Barbu.

Cu două zile înaintea plecării în cantonamentul din Serbia, la Kladovo, divizionara C ACS Podari a jucat un amical, ieri, pe sinteticul de la Aripile cu juniorii republicani A de la Academia de Fotbal” Gică Popescu” Craiova. Meciul s-a încheiat cu scorul 5-3 pentru gruparea din Podari, care a condus la pauză cu 3-0. În prima repriză Adrian Cârstea mijlocaşul revenit de la CSM Rm. Vâlcea a deschis scorul după ce a trimis balonul pe lângă portarul Udrea. Până la fluierul de final al primei reprize, Ginimu cu o execuţie spectaculoasă la colţul lung. A mai punctat în prima parte şi atacantul George Neacşu care a reluat plasat din 10 metri. După pauză Victor Naicu a schimbat aproape în totalitate formula, din primul ”11” rămânând în teren doar Orban, Dina şi Bozgan, iar golurile echipei sale parcă trase la indigo, au fost opera lui Căle şi Claudiu Ștefan. Pe fondul relaxării, dar şi erorilor în defensivă, mai ales pe flancul stâng, juniorii lui Gică Barbu au punctat de 3 ori, prin Voicu, acesta reuşind o dublă, şi Sebastian Preda.

“A fost un test foarte bun, mai ales că am avut posibilitatea să jucăm pe un teren dezăpezit şi asta s-a văzut. Am jucat bine, am avut ritm, ocazii, am marcat de cinci ori, dar din păcate am primit foarte uşor golurile. Sper să învăţăm din greşeli şi să nu le mai repetăm în meciurile viitoare. Am întâlnit o echipă de copii bună, bine organizată şi care are câţiva jucători de perspectivă”, a afirmat antrenorul echipei din Podari, Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său antrenorul grupării de la Han, Gică Barbu a spus: “Pentru noi a fost un lucru benefic să jucăm din nou cu o echipă de Liga a 3-a, mai ales că noi suntem la începutul pregătirilor. În prima repriză am luat goluri pe fondul neatenţiei, dar pe finalul meciului am avut o prestaţie mai bună. Va urma pentru echipa mea un stagiu în Serbia, unde sperăm să ne întoarcem cu bateriile încărcate la maxim pentru partea a doua a campionatului. Suntem în primele 3 echipe în seria a 6-a la juniori A, dar scopul nostru este de a creşte copii pentru a face pasul către marea performanţă”.

În meciul cu juniorii A de la GP la ACS Podari au jucat în prima repriză: Mecea – Orban, M. Avram, Dina, Bozgan – Dragomir, D. Stancu – Fieraru, Ad. Cârstea, Gianimu – G. Neacşu. În partea secundă formula podărenilor a fost: Nica – Orban, Dina, L. Avram, Bozgan – Dumangiu, Sîrmon – Raicea, Velica, Căle – Cl. Ștefan. A mai intrat Dogioiu. La GP au evoluat: Udrea – Iliescu, Dicu, Păduraru, Butoi – Găman, Toboş, Manda, Croitoru – Tănase, Voicu. Au mai intrat Tudora, S. Preda, Pârvuleasa şi C. Niţu

Filiaşiul învinsă de Flacăra Horezu

Într-un amical jucat, ieri, de o altă grupare doljeană din C3 şi anume ACSO Filiaşi, aceasta a fost învinsă cu 2-1 (1-1) în meciul, de la Popeşti, de Flacăra Horezu (locul 3 în Superliga din Vâlcea). Golul echipei lui Florin Șoavă a fost marcat de Claudiu Bălan. La ACSO Filiaşi au jucat: Mogoşanu – Ciocârlă, Lupu, Neacşu, Tereche – Borhot, Bogdanovici, Borneci, Cruşoveanu – Bălan, Duriţă. Au mai intrat: Chircan, Calu, Obeanu, Fruntelată, Georgescu, Toshi, Pârvuică şi A. Stancu. Sâmbătă de la ora 13.30, ACSO Filiaşi va întâlni pe sinteticul de la Aripile pe Dunărea Calafat (locul 11 în Liga a 4-a Dolj).

Politica