duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Etapă neagră pentru echipele craiovene de sală

Niciuna dintre cele trei formaţii ale SCM U Craiova care au evoluat în acest weekend nu a reuşit să obţină un succes, toate pierzând în deplasare. Echipa masculină de volei pregătită de Dănuţ Pascu a consemnat a treia înfrângere a sezonului, după ce a pierdut pe terenul Arcadei Galaţi, cu scorul de 3-1 (25-14, 23-25, 25-22, 25-23), într-un joc în care antrenorul craiovenilor este de părere că echipa olteană a evoluat mai bine decât în alte meciuri.

Am jucat mai bine decât în alte partide, dar îmi pare rău că nu am luat măcar un punct. Au fost două seturi pierdute la limită şi se putea întâmpla orice”, a declarat Pascu după înfrângerea de la Galaţi.

Pentru voleibaliştii craioveni urmează o etapă intermediară, miercuri, în Polivalenta din Craiova, de la ora 18.00, contra Știinţei Bacău. Tot în cadrul campionatului naţional de volei, fetele pregătite de Daniel Săvoiu au pierdut, din nou, pentru a opta oară în acest sezon, în fieful grupării Penicilina Iaşi, cu scorul de 3-0 (25-15, 25-8, 25-19). Și formaţia feminină de volei a SCM U Craiova va evolua, miercuri, contra Știinţei Bacău, de la ora 14.00, în Sala Ion Constantinescu din Craiova. În întrecerea naţională de baschet, reprezentanta Craiovei nu merge deloc aşa cum şi-ar fi dorit. Baschetbaliştii de la SCM U Craiova au ajuns la cota de şase eşecuri în acest campionat, după ce au fost întrecuţi clar în meciul disputat sâmbătă la BC Mureş Târgu Mureş, cu scorul de 82-65, nereuşind să se impună în niciunul dintre sferturi, fiind câştigate de gazde, în ordine, cu 26-20, 20-15, 19-16, 17-14.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un meci foarte slab făcut de echipa noastră, dar problema este că jocul în sine este pe o pantă descendentă. Sperăm să trecem peste acest moment greu şi împreună să realizăm obiectivul propus”, a declarat Vladimir Vuksanovic, antrenorul echipei masculine de baschet a Craiovei.

Pentru SCM U Craiova au evoluat la Târgu Mureş următorii: Fraseniuc (14 p.), Marinovic (11 p.), Abrams (16 p.), Aktas (4 p.), Dino (8 p.), Popa (2 p.), Damian (2 p.), Şolopa (6 p.), Gavrilă (2 p.), Corneanu. În următoarea etapă, craiovenii vor avea iar parte de o deplasare grea, la Steaua CSM Bucureşti, pe data de 3 decembrie.

Politica