vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigel Roșianu și Ilie Pușcărie, reținuți în dosarul în care Gigioc a fost arestat preventiv

Gigel Roșianu și Ilie Pușcărie au fost reținuți pentru constituire de grup infracțional organizat și favorizarea infractorului.
“Astăzi, polițiștii doljeni sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au retinut doi craioveni cercetati pentru constituire de grup infractional organizat si favorizarea infractorului.I. ILIE, de 60 de ani si R GIGEL, 45 de ani din Craiova, au fost reținuti pentru 24 de ore in acelasi dosar, legat de un scandal la un bar din centrul municipiului Craiova din data de 4 noiembrie a.c., in care deja au fost arestați alti 7 craioveni.-IPJ Dolj.

Este vorba despre dosarul în care 7 persoane, printre care şi interlopul Gigi Vadik Zavera, care au provocat un scandal cu violenţă într-un bar din centrul Craiovei, au fost arestate preventiv.

Potrivit anchetatorilor, Gigioc a fost prins la frontiera din Severin încercând să fugă din țară, împreună cu Roșianu, cu mașina lui Ilie Pușcărie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce-i privește pe ceilalți șapte, doar doi au mai rămas în arest preventiv, respectiv Gigi Vadik Zavera și Ioneluș Cimpoeru, ceilalți cinci fiind cercetați sub control judiciar. Decizia a fost data marți de magistrații Curții de Apel Craiova și este definitivă.

Politica