ALDE DOLJ: CEREM ”DOAMNEI” GORGHIU SCUZE PUBLICE PENTRU MANIPULAREA COPIILOR IN SCOPURI ELECTORALE ȘI SFIDAREA BUNULUI SIMȚ PUBLIC

Prim-vicepresedinte ALDE Dolj, ANISOARA STANCULESCU, candidat la Camera Deputatilor: ” PNL trebuie sanctionat la urne de către electorat pentru comportamentul abuziv al liderului său”

ALDE DOLJ, în primul rând femeile din organizaţia noastră, sunt revoltate de maniera în care o femeie-lider cu pretenţii liberale încearcă să manipuleze opinia publică, folosindu-se într-o manieră nepermisă de un copil într-un filmuleţ cu evidentă tentă electorală (lucru interzis de lege de altfel).

În acest filmuleţ, preşedinta PNL convinge un copil singur acasă să îi deschidă uşa, spunându-i că „Victor” (n.r.- Victor Ponta) vrea să-i copieze temele şi „Liviu” (n.r.- Liviu Dragnea) vrea să-i fure sandvisurile.

Împărtăşim comentariile celor de pe reţelele de socializare care sunt revoltaţi de gestul penibil al liderului PNL, un gest evident de prost gust care sfidează bunul simţ public.

PNL dovedeşte şi prin acest gest că este într-un derapaj uriaş de la valorile liberale, că este capabil de orice, oricât de josnic şi murdar ar fi, doar pentru a câştiga voturi.

Ne întrebăm: Cât tupeu mai poate avea liderul PNL ”doamna” Gorghiu să bată la uşile românilor, după acest gest ruşinos?!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

Populare

Recomandări

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică

Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă balistică...

AJOFM Dolj: 5,54% rata şomajului, în luna iulie

La sfârșitul lunii iulie 2022, rata șomajului înregistrat la...

România-Bosnia, ultimul meci al lui Edi înainte de preliminariile pentru Euro 2024

Echipa națională a României întâlnește Bosnia, luni, de la...

Celebrele țigări Carpați și Snagov au reapărut pe piață

Carpați și Snagov, celebrele țigări erau făcute la Fabrica...