vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sâmbătă încărcată pentru SCM U Craiova

Echipele masculine şi feminine de volei, şi cea masculină de baschet vor juca această sâmbătă o nouă etapă din campionat. Băieţii pregătiţi de Dănuţ Pascu vor să depăşească înfrângerea de la Zalău, din runda trecută, şi să se impună în partida de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, programată de la ora 18.00 în Sala Polivalentă din Craiova. Formaţia bucureşteană a câştigat până acum două partide şi a pierdut una singură cu scorul de 3-2, reprezentând o gruparea periculoasă, care poate pune probleme. Craiovenii sunt însă încrezători că vor face un meci bun şi vor acumula toate punctele puse în joc.

“Avem un start bun de sezon, însă nu ne-a căzut bine eşecul de la Zalău, cred că scorul de 3-0 este cam dur. Trebuie să trecem peste acest ultim meci nefericit, întâlnim CSM Bucureşti, acum, şi trebuie să ne concentrăm pe acest joc. Formaţia bucureşteană a început bine campionatul, dar eu sper că vom face un joc cât mai bun şi vom obţine cele trei puncte puse în joc. Vom avea nevoie însă şi de sprijinul publicului craiovean”, a declarat Laurenţiu Lică, component al echipei craiovene masculine de volei.

De cealaltă parte, formaţia feminină de volei se va deplasa pe terenul lui Unic Piatra Neamţ, meciul având loc, sâmbătă, de la ora 14.00. Fetele antrenate de Daniel Săvoiu sunt în căutarea primei victorii din acest sezon, după cele trei eşecuri consecutive din startul campionatului. Primul succes ar putea veni la Piatra Neamţ, adversara craiovencelor din această etapă fiind una accesibilă, care de asemenea nu a reuşit să câştige niciun meci din acest început de stagiune. La baschet, echipa masculină craioveană va merge după puncte pe terenul lui CSM CSU Oradea, campioana en titre a României, întâlnirea urmând să aibă loc tot sâmbătă, de la ora 17.00. În precedenta rundă, trupa din Bănie s-a impus pe teren propriu cu Phoenix Galaţi, dorind să îşi păstreze această formă pozitivă şi în deplasarea din acest weekend, una destul de dificilă ce-i drept. Orădenii nu au pierdut niciun meci până acum acasă, câştigând ambele meciuri disputate pe teren propriu. Altfel, formaţia feminină de handbal a SCM U Craiova a evoluat, ieri, după închiderea ediţiei, în etapa a opta a campionatului, în Polivalenta din Bănie, contra lui CSM Roman.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica