vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlceancă acuzată de tâlhărie. Fura lănţişoare de la gâtul italiencelor

O femeie, de 34 ani, pe care autorităţile italiene o căutau pentru tâlhărie a fost prinsă de poliţiştii vâlceni. Aceasta este acuzată că fura lănţişoare de aur de la gâtul italiencelor.

“O femeie, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie a fost depistată de poliţiştii din Vâlcea, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în comuna Vlădeşti o femeie, de 34 de ani, care era urmărită internaţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe numele acesteia, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea a 4 fapte de tâlhărie pe teritoriul Italiei, în perioada mai 2014-martie 2015, prejudiciul constând în lănţişoare de aur”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

Politica