joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Strada Libertăţii intră în reabilitare

Primăria municipiului Slatina anunţă demararea lucrărilor de modernizare a străzii Libertăţii. Prima etapă începe astăzi, cu frezarea carosabilului pe toată lungimea arterei de aproximativ 9.800 m.p. Aceasta va fi ulterior însoţită de turnarea unui dublu covor asfaltic: de 7 cm şi, respectiv, 5 cm.

„Pentru evitarea oricăror probleme în derularea lucrărilor rugăm proprietarii de autovehicule care locuiesc în zona adiacentă străzii Libertăţii să colaboreze cu angajaţii Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public (D.A.S.I.P.) din cadrul Primăriei Slatina în vederea eliberării acestei artere de circulaţie pe tronsoanele în lucru. Anterior demarării lucrărilor de frezare-asfaltare anterior menţionate, copacii ce mărginesc strada Libertăţii urmează a fi toaletaţi, operaţiune necesară pentru a permite utilajelor să-şi desfăşoare activitatea. După finalizarea tuturor lucrărilor în zona menţionată, strada Libertăţii – una dintre cele mai circulate străzi din municipiului Slatina, va căpăta un aspect civilizat. Pe această cale cerem scuze locuitorilor municipiului pentru disconfortul ce va fi creat de derularea lucrărilor”, a anunţat municipalitatea într-un comunicat de presă.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.593.472 lei fără TVA, iar lucrările sunt programate a fi terminate în cursul lunii august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În schimb, astăzi, pe Primăverii se trasează locurile de parcare.

"Primăria municipiului Slatina adresează rugămintea proprietarilor de autoturisme de pe strada Primăverii ca, luni – 4 iulie, începând cu orele 12.00, să elibereze partea dreaptă a arterei pe sensul de mers de la intersecţia cu bd. Alexandru Ioan Cuza şi până la intersecţia cu strada Cornişei, aceasta în vederea trasării locurilor de parcare.
De asemenea, se vor elibera şi ambele părţi ale străzii Primăverii cu 50 de metri – înainte şi după fiecare intersecţie, aceasta pentru a permite trasarea benzilor de preselecţie.
Reamintim că, tot de luni – 4 iulie, vor demara în localitate şi lucrările de efectuare a marcajelor rutiere pe străzile Cornişei şi Artileriei.Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au mai transmis reprezentanţii municipalităţii.

 

 

 

 

Politica