duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Zilele porţilor deschise”, la Universitatea din Craiova

Liceenii din anii terminali au avut, luni, ocazia să se informeze cu privire la oferta educaţională a celor 12 facultăţi din cadrul Universităţii din Craiova. Instituţia de învăţământ superior şi-a deschis porţile pentru toţi cei interesaţi să urmeze cursurile unei facultăţi, reprezentanţii instituţiilor de învăţământ superior fiind pregătiţi să răspundă la toate întrebările viitorilor studenţi.

“Universitatea din Craiova îşi deschide astăzi (n.r. luni) porţile pentru cea de-a XIV-a ediţie a unui proiect deja devenit tradiţie, „Zilele porţilor deschise”. Este al treilea proiect în cadrul programului intitulat “Crezi în tine, crezi în Universitatea din Craiova!”. Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii din Craiova găzduieşte acest eveniment alături de Convenţia Organizaţiilor studenţeşti. Mulţumim pe această cale domnului rector. Vă aşteptăm pe fiecare să veniţi spre facultăţile Universităţii din Craiova”, a spus Raluca Stepan reprezentanta Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii din Craiova.

Prof. univ. dr. Cezar Spînu, rectorul Universităţii din Craiova, i-a încurajat pe tineri să vină să se informeze cu privire la oferta educaţională, i-a felicitat şi le-a urat succes.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Oferta noastră educaţională care este extrem de diversă atât la buget cât şi la taxă, avem un parteneriat foarte bun cu ONG-urile studenţeşti, mulţumesc pe această cale tuturor colegilor noştri studenţi, cei care sunt cei mai importanţi pentru noi în acest moment. Universitatea din Craiova este o universitate centrată pe studenţi. Încercăm ca acest parteneriat între conducerea Universităţii, cadre didactice şi studenţi să îşi pună din ce în ce mai mult amprenta asupra vieţii noastre, a tuturor. Încercăm să deschidem porţile universităţii pentru toată lumea, în principal pentru viitorii noştri studenţi dar şi pentru mediul socio-economic, încercăm să semnăm contracte de colaborare cu mai mulţi agenţi economici astfel încât studenţii noştri să aibă o inserţie cât mai uşoară pe piaţa muncii. Suntem o universitate dinamică, încercăm să ajungem pe locul 5 între universităţile din România şi cu siguranţă vom reuşi în următorii 4 ani de zile. Nu este uşor, dar sunt din ce în ce mai mulţi colegi de-ai mei care au început să pună umărul la acest proiect care a început acum câteva luni de zile”, a declarat rectorul Universităţii din Craiova.

Rectorul a mai precizat că aşteaptă la Universitate elevi din toate cele cinci judeţe ale Olteniei, pentru a se interesa de oferta educaţională.

 

 

Politica