luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război

 „Este o onoare să mă adresez dumneavoastră cu prilejul ceremoniei dedicate Zilei Veteranilor de Război, o manifestare cu semnificații profunde și o expresie a recunoștinței noastre față de toți cei care, de-a lungul vremurilor, au luptat pentru libertate, integritate și demnitate națională.

Din zorii Războiului de Independență și până la cea de-a doua conflagrație mondială, trecutul nostru a stat sub semnul dezideratelor împlinite prin luptă și jertfă, de eroi știuți și neștiuți, a căror memorie suntem datori să o păstrăm mereu vie.

România prezentului este un stat unitar, membru al comunității europene și partener de încredere în eforturile internaționale de menținere a păcii și stabilității. Tot ceea ce suntem astăzi s-a clădit prin sacrificiile militarilor care și-au pus arma și viața în slujba afirmării statale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Distinși veterani, veți avea mereu respectul și prețuirea noastră pentru contribuția majoră pe care v-ați adus-o la conturarea destinului istoric al României, oferind generațiilor actuale și viitoare un exemplu și o însemnată moștenire, pe care trebuie să o apere.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă asigur de întreaga noastră considerație și, pentru că ne aflăm în pragul sfintei sărbători a Învierii Domnului, permiteți-mi să vă urez multă sănătate, liniște sufletească și bucurii alese, alături de cei dragi.“  

spot_img
spot_img

Politica