luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosarul ROMVAG. Inculpaţii, 60 de zile sub control judiciar

Patronul Adevarul si ceilalti patru inculpati din dosarul ROMVAG Caracal vor fi cercetati sub control judiciar. Decizia Tribunalului OLT nu este definitiva


Cristian Burci a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT Olt. Alături de patronul Adevărul Holding și Prima Tv, în dosarul în care este acuzat Burci de devalizarea ROMVAG Caracal, au mai fost reținute alte patru persoane. 

Procurorii DIICOT Olt au decis reţinerea fostului administrator special al „Adevărul”, Denisa Turcu, după ce aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de Ion Dinoiu, fostul director ROMVAG Caracal şi candidat UNPR la primăria municipiului, Clara Clementina Gheocov, fost director al ROMVAG şi actual administrator special al „Adevărul”, Vilson Stancu şi Cristian Burci, patronul Adevărul Holding şi Prima TV, potrivit mediafax.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei cinci urmează să fie prezentaţi, în cursul zilei de joi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Politica