luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Manager de excepţie!

Candidatul refuzat la alegerile AJF Dolj pentru că nu îndeplinea cerinţele, a dat proba valorii la echipa pe care o prezidează.

Consilierul Judeţean Fane Văduva, aflat în funcţia de preşedinte al formaţiei feminine Real Craiova de mai puţin de o lună, a arătat doljenilor câtă calitate are.

La turneul organizat de clubul craiovean împreună cu CJ Dolj şi desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute pe arena de la  fostul teren „Aripile”, în fapt, cu această ocazie fiind inaugurat “Centrul de pregătire” realizat de Consiliului Judeţean, formaţia candidatului respins s-a făcut de râs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce au trecut în primul joc de formaţia bulgară Olimpia Sofia, craiovencele au fost descălţate” de sârboaicele de la Masinas Niş cu neverosimilul rezultat 10-0!

Asta da valoare pentru preşedintele clubului, pentru antrenorul Sorin Pătraşcu şi apropiaţii, între care Silviu Buzărnescu, un fost arbitru de calitate îndoielnică! Cu toţii au format echipa prezidenţială a refuzatului Fane Văduva, care nu a îndeplinit condiţiile pentru participarea la alegerile de preşedinte al AJF Dolj.

Rezultatul înregistrat de formaţia craioveană contra formaţiei vicecampioană a Serbiei, demonstrează profesionalismul fostului director executiv-consiler judeţean, dar şi al antrenorului Sorin Pătraşcu, fost vicepreşedinte al AJF şi doritor de a prelua funcţia de secretar general al forului din Gheorghe Doja.

Cu această păţanie, cei doi au dat dovada că nu au ce căuta în conducerea destinelor federaţiei doljene de fotbal, iar visele lor de a ajunge în fruntea acestei instituţii trebuie să le dea de gândit celor care au sabotat alegerile din urmă cu zece zile şi să-şi reconsidere părerea în eventualitatea unor noi alegeri, chiar dacă Fane Văduva speră să poată candida după votarea noului regulament, unde spun surse ale ziarului nostru, nu va fi nevoie să fi activat ca preşedinte de club cel puţin patru ani.

Politica