luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Frumoasele oltence din jandarmerie

Ministerul Afacerilor Interne, prin revista “Pentru Patrie”, a organizat o competitie intre angajatele sale pentru a desemnarea celei mai frumoase salariate, premiul fiind aparitia pe coperta revistei in luna martie 2016.

Competitia este organizata în mediul virtual, pe pagina de socializare a ministerului. Au dreptul sa participe doamnele si domnisoarele din toate armele aferente MAI: Politia Romana, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I. Cuza precum si de celelalte structuri ale ministerului.

Data limita pentru postarea fotografiilor cu frumoasele MAI a fost joi, 25 februarie, ora.14.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Judetul Olt a fost reprezentat de doua doamne foarte frumoase, prima este Ramona Voicu, iar cea de-a doua Simona Floricel, ambele subofiter in cadrul I.J.J Olt.

Oltenecele au ocupat pozitii fruntase.

Competitia a fost intensa si acerba. Un exemplu este Ramona Voicu care primea aprecieri “ la foc automat “: in 27 februarie la ora 14.30 avea 14.839 de like-uri, iar la ora 14.38 avea un numar de 14.856, deci in 8 minute acumuland 17 like-uri.

Jurizarea s-a desfasurat pana luni, 29 februarie, la ora 12.00.

La ora 16.00, jandarmerita Ramona Voicu, acumulase un numar de 19616 like-uri, ea ar putea fi imaginea revistei editate de Ministerul Afacerilor Interne, avand in vedere ca nici o alta doamna sau domnisoara, pe de pagina de socializare a ministerului, nu acumulase mai multe aprecieri.

Conform presei locale subofiţerul Ramona Voicu are 27 de ani şi tocmai a revenit la serviciu, după concediul de creştere a copilului.

Coperta revistei “Pentru Patrie” va fi editata în data de 1 martie fiind conform ( asa cum spun editorii ) “opțiunilor dumneavoastră“.

spot_img
spot_img

Politica