duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Panseluțele pansează gropile

S-a găsit soluția pentru gropile din drumurile județene. Nu, nu vorbim de o soluție financiară pentru reabilitarea drumurilor, ci de plantarea de flori în acestea.

Se întâmplă în Vâlcea, la Costești. Primăria a anunțat că va planta zambile, panseluțe, ghiocei și alte flori de primăvară în gropile din drumul județean care străbate localitatea. Chipurile, fără nicio legătură cu apropiata campanie electorală ci pentru a atrage atenția Consiliului Județean asupra acestui drum.

"Este vorba despre DJ 646, care pleacă de la Băbeni-Tomșani-Costești și urcă la Arnota, și DJ 646 A, care pornește de la primărie către Bărbătești. Din câte am înțeles, Consiliul Județean vrea să finanțeze aceste două drumuri prin POR, dar este nevoie de câteva intervenții imediate, acum, în această primăvară. Traficul este intens, iar drumul arată ca după bombardament. Oamenii nu mai suportă acest disconfort. Dacă nu găsim înțelegere pentru reabilitarea lui, împreună cu primarul de la Bărbătești vom planta panseluțe, zambile, ghiocei și alte flori de primăvară în gropile din asfalt. La cât pământ este acolo și la cât de adânci sunt, cu siguranță se vor prinde și vom avea lanuri de flori", a declarat, pentru Agerpres, Toma Peștereanu, primarul comunei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acțiunea de plantare de flori ar urma să demareze în această săptămână.

Politica