sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevi în practică la IPJ dolj

30 de viitori polițiști și-au început de astăzi stagiul de practică la subunitățile Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. Elevii promoției 2015-2017 a  Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina vor efectua modulul I al stagiului de practică până pe 22 ianuarie.

Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale şi urbane, precum şi la posturile de poliţie comunală.

Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Dr. Constantin Nicolescu, a fost cel care i-a primit în această dimineaţă pe tinerii elevi, iar în amfiteatrul inspectoratului a avut loc instruirea cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev a fost repartizat la un tutore profesional, un poliţist cu vastă experienţă profesională, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă, având posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs.

 

Politica