luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Screciu: ,,Obiectivul meu principal rămâne Primăria Severin”

Chiar dacă a devenit şi preşedinte executiv al PSD Mehedinţi din acest an, preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, nu abandonează obiectivul său politic de suflet. Într-un interviu pentru ,,Jurnalul Olteniei” , Marius Screciu a anunţat în exclusivitate că în anul 2016 îşi doreşte mai mult ca oricând să devină primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. 

Reporter:  Ce a adus nou anul 2015 pentru omul politic Marius Screciu?
Marius Screciu: În primul rând consolidarea mea ca preşedinte al organizaţiei municipale PSD Drobeta Turnu Severin fiind reales la ultima conferinţă  cât şi faptul că am fost ales preşedinte executiv al PSD Mehedinţi. Am reuşit să consolidez organizaţia şi aducând oameni noi dar şi capacitând oameni cu ştate vechi în partid.  

Reporter:  Ce obiective politice aveţi pentru 2016, primar al Severinului sau parlamentar de Mehedinţi? 
Marius Screciu: Sunt două poziţii onorante în politică dar obiectivul meu principal rămâne Primăria Drobeta Turnu Severin. Consider că din punct de vedere administrativ am căpătat experienţă atât ca viceprimar cât şi ca şi consilier local, ştiu foarte bine ce am de făcut şi sunt convins că Severinul va fi un oraş civilizat şi modern cu mine primar. Dar despre obiectivele mele de candidat de primar într-un alt interviu.   

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reporter:  Sunteţi un om împlinit sau vă lipseşte ceva? Dar ca politician? 
Marius Screciu: Pe plan personal mă consider un om împlinit, am o familie de care sunt mândru. Nu ne putem dori altceva decât sănătate. Ca politician ţinta mea politică, ambiţia mea, dorinţa mea, dorinţa multor oameni pe care i-am întâlnit, este să ajung primar al municipiului, o onoare pentru mine.   

Reporter:  De ce nu e transparenţă totală în Primăria Severin, cu purtător de cuvânt oficial, cu totul la vedere? 
Marius Screciu: Vă pot spune ce aş face eu, nu ce fac alte persoane! Eu vă pot asigura că dacă ajung primar o să am transparenţă totală în ceea ce priveşte relaţia cu cetăţenii şi cu presa. Ca şi oameni de administraţie n-ar trebui să avem ceva de ascuns pentru că mai devreme sau mai târziu se află şi ai de pierdut. E obligatoriu ca severinenii să aibă o imagine clară şi transparentă a ceea ce se întâmplă în primărie!

Reporter: Ce le transmiteţi severinenilor dar şi tuturor oamenilor, acum la sfârşit de an?
Marius Screciu: Nu numai la sfârşit de an, multă sănătate, sperând ca 2016 să fie mai bun pentru toată lumea, să ne găsească mai uniţi, mai înţelepţi şi cu mai multe motive să zâmbim mai des. Sărbători fericite tuturor!

 

Politica