vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“BALUL BOBOCILOR 2015 – INVESTIM ÎN VIITOR”

Anul 2015 se apropie de final, un an plin de evenimente, un an în care totul s-a întâmplat într-un ritm alert, frumos, punând bazele unei fundaţii care se va propaga şi în anii ce urmează.

Un an cu bune, cu rele, dar cel mai important, cu un mesaj care a ajuns la toţi cei care au luat parte la unul dintre cele mai importante proiecte culturale de până acum şi anume “BALUL BOBOCILOR 2015 – INVESTIM ÎN VIITOR “, o succesiune de evenimente destinată celor care acum fac primii paşi spre maturitate, dar şi pentru cei care au dorit să retrăiască nostalgia primilor ani de liceu sau de facultate.

Am avut parte de oameni buni, frumoşi, oameni care s-au dedicat trup şi suflet pentru ca acest proiect să se contureze într-o adevărată lecţie de viaţă pentru tinerii noştri, reuşind să aşternem pavajul drumului spre integrarea socială şi europeană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul acestor evenimente s-au regăsit instituţii de vază, cu o masivă Încărcătură atât istorică cât şi cu un bagaj de performanțe impresionante, cum ar fi: Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”, Colegiul Naţional “Elena Cuza”, Colegiul Național Pedagogic “Ştefan Velovan”, Colegiul Naţional Economic “Gheorghe
Chițu”, Liceul Teoretic “Tudor Arghezi”, Colegiul “Ştefan Odobleja”, Liceul “Traian Vuia”, Universitatea de “Medicină şi Farmacie”, Facultatea de “Inginerie Electrică”, Facultatea de “Horticultură”, Facultatea de “Ştiinţe”, Facultatea de “Litere”, Facultatea de “Economie şi Administrarea Afacerilor”, Facultatea de “Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie”, Facultatea de “Automatică”,
Facultatea de “Drept”, toate din Craiova, dar şi alte instituţii precum Colegiul Naţional “Traian” din Dr. Tr. Severin, Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” şi Liceul Tehnologic “Ștefan Anghel” din Băileşti. 

Am încercat să promovăm cultura, bunul simţ, respectul şi frumuseţea tinereţii, dar mai mult de atât, importanţa celor dintâi paşi spre viaţă, reuşind să îmbinăm aceste elemente cu muzică bună, concursuri, premii pe măsură şi cât mai multă distracție. 

Rezultatele pot fi observate în satisfacţia celor care au participat la acest proiect, fie sub formă de sponsori, cărora le mulţumim pentru generozitatea şi interesul arătat dar şi celor care au construit aceste spectacole prin participarea şi dedicarea lor fără de care acest lanţ de reuşite nu ar fi fost posibil.

Ne apropiem de sfârşit, un final grandios, demn de un proiect pe măsură, un final care se numeşte BALUL BALURILOR 2015, o însumare completă a tot ceea ce reprezintă o generație demnă de o capitală europeană, de o ţară europeană.

Joi, 10 Decembrie 2015, orele 18:00, la Casa Studenţilor, ne pregătim să punem în scenă ultimul capitol din acest an, o reprezentaţie de excepţie alături de elitele din Craiova, spectacol care strânge cei mai frumoşi tineri din oraş într-un conglomerat de spectacol, lumini, muzică bună, concursuri pentru toată lumea şi nu în ultimul rând distracţie cât cuprinde. În cadrul acestui eveniment vom premia şi cea mai votată instituţie şcolară cu o vacanţă de 2 persoane în orice capitală europeană.

Vă aşteptăm să luați parte alături de noi la o încununare de succes a unei idei de mai bine, o idee construită pentru că tinerii din ziua de azi să reuşească să privească spre un viitor mai strălucit.

ROYAL MODEL SAGENCY împreună cu ASOCIAŢIA CRAIOVA CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ 2021, ţin să vă mulţumească pentru sprijinul acordat, sub orice formă a fost el, pentru entuziasmul arătat faţă de proiectele şi evenimentele desfăşurate, şi nu în ultimul rând vă mulţumeasc pentru încrederea pusă şi pentru faptul că împreună am făcut totul posibil… PENTRU CĂ TOATE AU UN ÎNCEPUT! 

Politica