miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salarii mai mari la CEO

2.500 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi salarii mai mari din această lună. Anunţul a fost făcut de conducerea CEO.

“Având în vedere solicitările administraţiilor sucursalelor, în baza consultărilor cu organizaţiile sindicale semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă, au fost identificate situaţiile prioritare, respectiv salariaţii cu cele mai reduse salarii pe locuri de muncă şi meserii similare, precum şi salariaţii ale căror sarcini şi responsabilităţi au fost majorate ca urmare a programului de disponibilizare din acest an.

Prin Hotărârea Directoratului nr. 62/21.10.2015, a fost aprobată acordarea de creşteri salariale unui număr de  peste2500 de salariaţi din subunităţile societăţii, din categoriile “muncitori” şi “conducători formaţii de lucru”. Creşterea salarială se va aplica cu luna octombrie 2015”, se arată într-un comunicat de presă al societăţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, conducerea CEO precizează că, în continuare, se va analiza posibilitatea acordării de creşteri salariale şi celorlalte categorii de salariaţi (TESA şi operativi), în funcţie de gradul de complexitate al atribuţiilor şi responsabilităţilor corelat cu modificările/completările aduse fiselor de post, în limitele economiilor realizate la fondul de salarii şi cu încadrarea strictă în fondul salarial.

 

 

Politica