sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ponta, chemat la judecată

Premierul Victor Ponta a fost citat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe 6 noiembrie, în dosarul Turceni Rovinari. De altfel, toţi inculpaţii din dosar au fost chemaţi la instanţă pe 6 noiembrie. 

ÎCCJ urmează să examineze toate excepţiile depuse de părţile implicate, iar apoi vor decide dacă încep judecarea pe fond a dosarului.
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată luna trecută pe Victor Ponta, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor.

În acelaşi dosar este judecat şi Dan Şova, acuzat de trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În faţa instanţei vor ajunge şi managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, la data faptelor fiind director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (C.E.R), în sarcina căruia s-au reţinut trei infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), în sarcina căruia s-au reţinut cinci infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul.

Politica