duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Claudia, severineanca accidentată foarte grav, pare să îşi revină

Potrivit prietenilor tinerei Claudia Balica, au apărut noi informaţii despre starea de sănătate a fetei din Severin accidentată extrem de grav într-un accident rutier de autocar petrecut în Caransebeş. Pe pagina ei de Facebook a fost postat un mesaj prin care se anunţă că tânăra a fost scoasă de la aparate şi respiră normal.

"Este sub supraveghere să nu apară complicaţii. Ne rugăm pentru ea să fie bine!!!,, spune un prieten de-al Claudiei pe reţeaua de socializare.

În ajutorul tinerei au sărit zeci de mehedinţeni care au donat sânge la Centrul de Transfuzii din Drobeta Turnu Severin. Claudia Balica a fost supusă unei intervenţii chirurgicale iar  acum respiră fără aparate. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Solidaritate de neimaginat 

Severinenii au reacţionat prompt în urma nenumăratelor apeluri umanitare venite din partea familiei, a rudelor şi a prietenilor Claudiei Balica, tânara rănită grav într-un accident rutier petrecut în judeţul Caraş Severin. Tânăra în vârstă de 24 de ani avea nevoie urgentă  de sânge din grupa A2 pozitiv. Mama tinerei accidentate, prietenii, colegii de muncă şi rudele au făcut apel pe Facebook pentru ajutorarea Claudiei şi iată că apelul acestora nu a rămas fără ecou. Zeci de oameni care nu au rămas indiferenţi la povestea cutremurătoare a Claudiei au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru a dona sânge.

De asemeni imediat a plecat spre Timişoara un autocar plin cu colegi de muncă de la Turnu Severin din curtea fabricii japoneze de cabluri pentru a dona sânge la Spitalul din Timişoara, acolo unde este acum internată Claudia. Printre donatori s-au numărat şi cinci poliţişti de frontieră care nu sunt la primul gest de acest gen. De asemenea, din Poiana (comuna Căzăneşti), satul bunicilor Claudiei, dar şi din sate învecinate au venit foarte multe rude, dar şi localnici pentru a dona sânge. Cu toţii se roagă pentru sănătatea  fetei.

Politica