vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elev, în comă, după ce a fost lovit de tren

Doi băieți de 15, respectiv 16 ani din localitatea Radomirești au fost loviți de tren, ieri, când s-au întors de la școală din Caracal. 

Copiii au fost loviți de un tren de marfă în gara CFR din localitate, după ce au coborât din trenul cu care au fost la școală. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, iar paramedicii au acordat prim ajutor băiatului de 16 ani, găsit inconștient, cu traumatism cranio-cerebral în zona parietal-stânga, excoriații la membrele superioare și plagă la ochiul drept. Pacientul a fost transportat de echipajul SMURD la CPU Caracal, de unde a fost preluat de elicopterul SMURD și adus la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde este internat  în clinica de Terapie Intensivă pentru chirurgie pediatrică. „Băiatul este într-o stare extrem de gravă, este în comă, intubat și ventilat mecanic. În momentul de față este stabil hemodinamic însă prognosticul este sever,” a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel de-al doilea băiat, în vârstă de 15 ani, din aceeași localitate, a fost asistat de echipajul de la ambulanță și a refuzat transportul la spital. Acesta era conștient și prezenta un traumatism la membrul superior drept.

Foto:ziarulunirea.ro

Politica