miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crime, în judeţul Vâlcea

O bătrână, de 88 de ani, din Brezoi, judeţul Vâlcea, a fost omorâtă în propria casă.  A fost strânsă de gât dar a fost şi lovită. Principalul suspect este un bărbat de 40 ani, care lucra cu ziua prin Brezoi, scrie voceavalcii.ro.

Crima a avut loc se pare în data de 12 octombrie 2015, însă femeia, de 88 de ani, a fost găsită de fiica ei abia sâmbătă, 17 octombrie 2015, în jurul orei 12.00. Fata bătrânei îşi vizita mama la sfârşit de săptămână, iar acum a găsit-o moartă în casă, într-o baltă de sânge.

Poliţiştii criminalişti care au ajuns la faţa locului au constatat că bătrâna avea urme de violenţă pe corp, dar şi urme de mâni în jurul gâtului, mai arată voceavalcii.ro. S-a constat apoi de către medicii legiştii că femeia a murit  ulterior în urma loviturilor puternice şi a asfixierii mecanice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii de la IPJ Vâlcea cercetează, acum, acest caz. Suspectul este dat în urmărire generală.

De asemenea, tot în judeţ, la  Râmnicu Vâlcea, o femeie a fost găsită moartă în casă

În garsoniera în care locuia, de pe strada Matei Basarab, din Vâlcea, o femeie a fost găsită decedată, de către soţul ei. Femeia era căzută pe podea în bucătărie, între chiuvetă şi masă, aparent fără urme de violenţă. Doar pe gât, în zona cervicală, avea o mică plagă, care, spun criminaliştii, ar fi putut fi produsă de o unghie, semn că ar fi putut fi strânsă de gât, scrie voceavalcii.ro  Nefericitul eveniment s-a întâmplat pe 15 octombrie.
Uşa garsonierei în care a fost găsită femeia era încuiată. Cu toate acestea, fiul decedatei este dat dispărut de sâmbătă.

Surse judiciare au declarat pentru voceavalcii.ro, după ce s-a efectuat autopsia, că victima a decedat în urma unei asfixieri mecanice prin sugrumare. Femeia ucisă era educatoare la Grădiniţa Cozia din Râmnicu Vâlcea, fiind vorba despre Rodica Georgeta Boşonea. Poliţiştii criminalişti caută acum criminalul.

Politica