sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Metodistul Moșteanu, plătit să nu facă nimic!

Pentru că nu dorește să-și rezilieze contractul, secundul cu licență Pro încasează mii de euro de la formația craioveană

 

Conducerea CSU Craiova se chinuie de câteva săptămâni să scape de fostul secund, cu licență Pro, Ionuț Moșteanu. Metodistul adus de Sorin Cîrțu la începutul lui septembrie anul trecut, odată cu instalarea sa în rolul de director tehnic al craiovenilor își luase nasul la purtare.

După cum susțineau surse din cadrul echipei, în ultimele dăți când a stat pe banca de rezerve, mai precis înainte de jocul cu Steaua, Moșteanu uitase că este un parvenit și a început să injure ca birjarii pe jucători. Nu pe oricine, ci tocmai pe doi dintre cei mai buni jucători ai echipei, Mateiu și Vătăjelu. Atunci, componenții echipei au luat atitudine. Au făcut front comun împotriva metodistului, plângându-se conducerii administrative cu solicitarea ca acesta să dispară din vestiar. Inițial doar mustrat de oficiali, apoi scos de pe bancă, Moșteanu nu dorește în ruptul capului să-și rezilieze contractul, stând ca un ghimpe în coasta tuturor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu un salariu colosal, ceva de ordinul miilor de euro, pentru munca depusă, singurele atribuții fiind probabil înjuriile ca la ușa cortului aduse jucătorilor, Moșteanu stă bine mersi și freacă menta. Pe o sumă undeva în jurul a patru mii de euro, cu licență Pro obținută pe banii șmecheriților, metodistul mai are contract cu CSU până vara viitoare. De-a lungul carierei sale de antrenor secund, bucureșteanul rătăcit în Bănie a înșelat oameni precum Arpad Paskani, Adrian Porumboiu , Marin Condescu ori pe primarul Iașiului … Nechita. La trei dintre formațiile la care a stat pe bancă singura sa legătură cu fotbalul a fost Sorin Cîrțu, pe vremea cât a antrenat pe CFR Cluj, Pandurii, CSMS Iași și acum CSU. Ca rezultate, Moșteanu se poate “lăuda” cu cele 9 meciuri avute la FC Vaslui în calitate de interimar după plecarea lui Ilie Stan. În acele întâlnirii a avut un bilanț de trei succese, două egaluri și patru înfrângeri, fapt ce l-a determinat pe Porumboiu să-l dea afară. De fapt, la acea vreme, fostul finanțator al vasluienilor declara ironic la adresa acestuia: ”După ce a plecat Ilie Stan a rămas un băiat, Moşneagu…Moşteanu…el e metodist, nu antrenor. După primul eşec a zis în conferinţă «înfrângerea asta ne face mai puternici».Am pierdut încă un meci, încă unul, de fiecare dată înfrîngerea ne făcea mai puternici. După ce ne-a bătut şi Steaua am văzut pe site-uri declaraţia lui: «înfrîngerea ne face mai puternici». L-am sunat pe preşedintele clubului «dom'le, dă-l afară, că devenim prea puternici pentru divizia C, unde ne duce el!”.

Se întâmpla acum doi, timp în care Ionuț și-a trecut în palmares CSU Craiova unde este o corvoadă și de unde nu dorește să-și rezilieze contractul pe cale amiabilă, amenințând, se pare, conducerea cu comisiile.

De ieri, Iliev s-a antrenat la CSU

După o zi de pauză în urma egalului cu Pandurii, jucătorii CSU și-au reluat, ieri după-amiază, antrenamentele, înmulțiți numeric cu sosirea bulgarului Iliev. Iar astăzi vor continua pregătirea pentru întâlnirea de duminică cu CFR cu o ședință de pregătire de la ora 11:00. Miercuri sunt programate două sesiuni de antrenament, de la orele 10:30 și 17:00. Joi, Popov, Vătăjelu și ceilalți jucători ai Științei se vor pregăti în nocturnă, de la ora 18:30. Vineri, de la ora 10:30, se va desfășura ședința de antrenament dinaintea plecării spre Cluj. Sâmbătă, de la ora 16:30, alb-albaștri se vor antrena în Ardeal. Partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XIII-a a turului de campionat, se va disputa duminică, de la ora 21, pe stadionul „Doctor Constantin Rădulescu“.

 

 

 

spot_img
spot_img

Politica