luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru morți și mai mulți răniți, în accidente rutiere

Patru oameni au murit și mai mulți au fost răniți în urma unor accidente rutiere produse sâmbâtă pe șosele Doljului. Trei dintre victime au decedat într-un accident produs în afara localității Leu.

„În data de 05.09.2015, ora 05.30, pe D.N. 6, în  afara localităţii Leu, I.MIHAIL, 47 de ani, din comuna Stoenesti, judeţul Olt în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, din direcţia Craiova către Caracal, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de bicicleta cu care circula în faţa sa B.MIHĂIŢĂ, 41 de ani, din comuna Leu, Dolj, intrând în coliziune cu aceasta, dupa care a lovit în partea spate vehiculul cu tracţiune animală condus în aceeaşi direcţie, de N.MARIN, 70 de ani, din comuna Leu, Dolj.În urma coliziunii, vehiculul cu tracţiune animală a lovit o altă bicicletă care se deplasa în faţa sa, în aceeaşi direcţie, condusă de M.ION, 61 de ani, din comuna Leu după care a lovit în partea spate un alt vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în aceeaşi direcţie, în faţa sa, condus de D.TOMA, 70 de ani, din comuna Leu, Dolj.

Din accident a rezultat decesul biciclistului B.MIHAIŢĂ şi a lui B.LIVIA, 38 ani, din comuna Leu, Dolj şi C.GHEORGHIŢA, 57 de ani, din Craiova, ambele pasagere în primul vehicul cu tracţiune animală. De asemenea, a rezultat rănirea gravă a lui N.DORU, 41 de ani, din comuna Leu şi C.MIHAELA, 47 de ani, din Craiova, pasageri în primul vehicul cu tracţiune animală, precum şi rănirea uşoară a lui N.MARIN şi M.ION. Polițiștii rutieri și polițiștii criminaliști ajunși la fața locului au demarat investigațiile pentru a se stabili cu exactitate felul cum s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”- IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

O altă persoană a decedat după ce căruța în care se ala a fost lovită de o mașină.

 „În data de 05.09.2015, ora 05:45, lucrători din cadrul Poliţiei Băileşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la ieşirea din localitatea Băileşti, s-a  produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei  persoane. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Băileşti, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 05.30, S.PETRIŞOR-RONY, 22 de ani, din comuna Piscu Vechi, Dolj în timp ce conducea un autoturism,  pe DJ 561D, din direcţia Rast spre Băileşti, a lovit din spate un atelaj hipo, nesemnalizat şi neechipat pentru circulaţie pe timpul nopţii, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului a rezultat decesul lui V.MIHAI, 48 de ani, conducătorul atelajului hipo şi rănirea gravă a lui V.IRINA, 40 de ani, ambii din Băileşti, județul Dolj.Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporal din culpă.”- IPJ Dolj

Pe de altă parte, două persoane au fost rănite ușor în urma unui accident rutier produs în afara localității Brădești.

„În data de 05.09.2015, ora 09:00, polițiștii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de  un  participant la trafic despre faptul că, în comuna Brădeşti, s-a produs un accident de circulaţie în urma răsturnării unui autoturism, soldat cu vătămarea corporală usoară  a două persoane.

Echipa de cercetare din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi ajunsă la fața locului a demarat investigațiile, iar din cercetările efectuate s-a constatat  faptul că N.GHEORGHE, 68 de ani, din Bucuresti în timp ce conducea un autoturism, pe DE 70, în afara localităţii Brădeşti, în direcţia Filiasi, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a  pierdut controlul direcţiei și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară șoferului şi a pasagerei din dreapta în vârstă de 64 ani, din Bucuresti. Polițiști au întocmit și de această dată dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”- IPJ Dolj.

Politica