luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Egal de moral

Tandemul Cîrţu – Săndoi mai poate respira încă aerul băncii de rezerve al formaţiei craiovene după egalul smuls pe final de joc la Timişoara. Dacă altă dată, oltenii erau feriţi de şansă, acum, Cîrţu se poate lăuda că antrenează şi norocul. Când mai erau două minute de joc, Nuno Rocha a reuşi să înscrie după un corner jucat scurt de Bancu şi Ivan şi să înlăcrimeze o Timişoara care era oricum pe butuci, alb-albaştri dominând clar finalul de joc. Vorbind de joc, Craiova a început prudent meciul din Banat, doar cu Nuno Rocha în avanposturi, şi cu trei închizători: Madson, Mateiu şi Zlatinski, punctul sau punctele fiind vitale pentru olteni. De aici a rezultat şi lipsa spectacolului, elevii lui Cîrţu şi Săndoi apărându-se cum ştiu cel mai bine să o facă, singurul craiovean care a mai dat oarece emoţii gazdelor fiind tânărul Ivan, care iată se remarcă din nou. Una peste alta este însă bine. Rezultatul obţinut dând alt moral echipei pentru disputa cu Steaua de săptămâna viitoare, mai ales că nici bucureştenii nu se află în cele mai bune momente ale lor.

 

Stadion: Dan Păltinişanu, spectatori: 3.000

Poli: Kirschstein – Belu Iordache, Luchin, Melinte, D. Popescu – Artean, Llorente (66 Sarmov)– Croitoru (75 Rufino), Bărbuţ – Goga (58 Zicu), Elek. Rezerve: Smaranda, Cânu, Sarmov, Rufino, Zicu, Neagu, Curtean. Antrenor: Dan Alexa

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU: Bălgrădean – Achim, Acka, Dumitraş, Vătăjelu – Ferfelea (58 Ivan), Madson (84 Mazarache), Zlatinski (72 Bancu), Mateiu – Hergheligiu, Nuno Rocha. Rezeve: Straton, Bawab, Bancu, Ivan, Briceag, Tîrnăcop, Mazarache. Antrenori: Sorin Cîrţu, Emil Săndoi

Arbitri: Lucian Rusandu – Octavian Șovre, Mircea Orbuleţ. R: Andrei Antonie

Observatori: Dan Potocianu, Nicolae Marodin

Eliminat: Mazarache 90+2

 

 

Emil Săndoi: „Este un punct muncit. Prima repriză a fost mai modestă, dar am avut principala şansă de gol prin Acka, la centrarea lui Ferfelea. În partea a doua nu doar că am echilibrat, dar în final am fost peste adversar. Ne-am creat ocazii mari prin Ivan, Madson ori Mateiu şi în ultimele minute am egalat în urma unei faze fixe. Sunt mulţumit de jucătorii care au intrat pe parcurs, au dat un plus echipei. Și merită amintit că am avut în final patru atacanţi pe teren. Totodată nu trebuie trecut cu vederea că ne confruntăm cu probleme mari în centrul defensivei. Nu i-am avut la dispoziţie pe Popov şi Kay, iar înainte de meci nu am putut conta nici pe Izvoranu, aşa că a trebuit să improvizăm în centrul apărării cu Dumitraş, care a dat un randament bun. Este un punct pentru moral şi clasament“.

 

Alexandru Mateiu: „Este mulţumitor un punct la cum s-a jucat, dar ne doream mai mult. Sper ca din următoarele meciuri să obţinem mai mult. Până la urmă am mai adunat un punct în clasament. Nu este tensiune la noi în vestiar, suntem un grup unit. Sperăm să obţinem maxim din meciul cu Steaua. Cu siguranţă, în urma unui rezultat pozitiv duminica viitoare ne vom descătuşa“.

 

Cristian Bălgrădean: „Am crezut până în ultimul moment că putem obţine măcar un punct şi am reuşit. În cele din urmă este un punct afară, e bine că nu am pierdut. A fost o primă repriză fără ocazii, în partea a doua noi am avut şansele mai mari. În primă fază, la golul lor am crezut că e ofsaid şi de-asta m-am îndreptat spre arbitri. Nimănui nu-i convine situaţia în care suntem, trebuie să strângem rândurile  şi să ne revenim“.

Politica