sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Amendați de polițiști

8 infracțiuni constatate, 195 sancțiuni contravenționale aplicate în valoare de 46225 lei/ 8 permise de conducere reținute în vederea suspendării și 2 certificate de înmatriculare retrase.

În vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică și a prevenirii faptelor de natură penală sau contravențională, polițiștii mehedințeni au acționat de Sfânta Maria pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și crearea unui spațiu de siguranță adecvat pentru comunitate.

Astfel, polițiștii aflați în dispozitiv au constatat 8 infracțiuni din care 5 în flagrant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, au fost depistate 4 persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni.

În urma acțiunilor efectuate au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46225 lei. Totodată, oamenii legii au reținut în vederea suspendării 8 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

La data de 15.08.2015, polițiștii orșoveni au oprit în trafic un bărbat de 65 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,95 mg /l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/ l alcool pur în sânge, faptă prev. și ped. de art. 336, al.1, C.P.

La data de 15.08.2015, polițiștii Biroului Rutier municipal au oprit în trafic, pe raza localității Șimian, județul Mehedinți, un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fapte prev. și ped. de art 335, al.1, C.P.

La data de 16.08.2015, polițiștii Biroului Rutier municipal au oprit în trafic un bărbat de 34 ani, din orașul Vânju Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe centura ocolitoare a municipiului Dr.Tr. Severin, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,73 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. și ped. de art. 337, C.P.

spot_img
spot_img

Politica