vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dragoş Bon: “A fost un cantonament reuşit”

Jucătorii formaţiei CS Podari s-au întors, ieri, acasă din cantonamentul pe care l-au susţinut în Serbia, la Kladovo. În cele opt zile petrecute în stagiul de pregătire, podărenii au tras din greu pentru a se pune la punct cu pregătire fizică şi a întări relaţiile de joc. Printre antrenamentele solicitante s-au strecurat şi două jocuri amicale, care au avut scopul de a suda legăturile din teren. Cantonamentul a fost unul reuşit după părerea antrenorului Dragoş Bon, care a fost mulţumit de comportamentul jucătorilor şi de faptul că fotbalitşii tineri s-au integrat foarte bine în lot. “A fost un cantonament reuşit. Băieţii s-au comportat foarte bine, sunt mulţumit de modul lor de pregătire, de parametrii în care s-au încadrat. Sunt mulţumit şi de jocurile amicale, m-a interesat mai puţin rezultatul, am urmărit să sudăm relaţiile de joc. Din punctul meu de vedere ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest stagiu. Sunt de asemenea mulţumit de cum s-au integrat jucătorii tineri, pe care sunt obligaţi să îi folosim în sezonul viitor”, a declarat Dragoş Bon, care a fost satisfăcut şi de evoluţia lui Robert Săceanu din timpul cantonamentului. “Sunt mulţumit de aportul lui Robert Săceanu, a dovedit din nou că este un jucător pe care ne putem baza chiar dacă are o vârstă mai înaintată. Experienţa lui îşi spune cuvântul şi ne va fi de ajutor”, a mai spus tehnicianul.

Răduţ a rămas cu o fisură la coastă după amicalul cu Prahovo

Cantonamentul de la Kladovo nu a produs numai evenimente plăcute pentru podăreni. În urma primului joc amical, cel disputat împotriva formaţiei sârbe Dunav Prahovo, jucătorul lui CS Podari, Răduţ, a ieşit şifonat. Sârbii au demonstrat o agresivitate peste limita regulamentului, iar fotbalistul Podariului a suferit o fisură la coastă care îl poate ţine pe bară chiar şi în startul campionatului. “Din păcate avem un jucător accidentat după acest cantonament. Răduţ are o fisură la coastă, s-a accidentat în timpul jocului cu Dunav Prahovo. Sperăm să îşi revină până la începutul campionatului, pentru că este un jucător foarte important pentru noi.”, a afirmat Dragoş Bon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Lotul rămâne deschis, dar momentan nu avem discuţii cu alţi jucători”

În legătură cu componenţa lotului pentru următorul sezon, antrenorul Podariului a spus că rămâne deschis dacă se iveşte oportunitatea aducerii unui jucător de valoare, dar în acest moment nu mai există discuţii pentru noi transferuri. “Momentan nu sunt nume noi în discuţie. Lotul rămâne deschis, dar nu suntem în discuţii cu nimeni. Ne focusăm pe jucătorii cu care am făcut pregătire şi sperăm să creăm un lot competitiv, iar rezultatele să confirme asta. Ca obiectiv ne propunem să jucăm un fotbal frumos şi să câştigăm cât mai multe puncte. Am un preşedinte cu care comunic foarte bine, dar momentan nu am trasat un obiectiv ca loc în clasament. Cu siguranţă, nu ne mai dorim să avem emoţiile retrogradării”, a mărturisit Dragoş Bon.

Victorie în ultimul amical din Serbia

Podari a reuşit să se impună la scor în amicalul disputat cu o zi înainte de plecarea din cantonament. Trupa lui Bon a surclasat la Majdanpek echipa locală RK Rudar(Liga a IV-a, Serbia), pe care a învins-o cu scorul de 5-0. I. Şerban, Săceanu, Preda, Buzărnescu şi Dragomir au fost marcatorii formaţiei doljene. Antrenorul Dragoş Bon a folosit următoarea formulă: Mecea – Socol, Dina, Chircan, Ciocioană – Săceanu, Marinoiu – Preda, Şerban, Badea – Buzărnescu. Au mai intrat Nedelcovici, Mirescu, Raicea, I. Sârmon, C.Sârmon, Geamănu, D.Stancu, Dragomir şi Nuţă. Astăzi, de la ora 18.30, CS Podari va juca pe teren propriu cu Dunărea Bistreţ. Marţea viitoare, pe 18 august, podărenii vor întâlni acasă echipa a doua a Pandurii Târgu Jiu, o zi mai târziu, miercuri, se va deplasa pentru un amical la Horezu, iar pe 25 august va susţine un test de calibru la Râmnicu Vâlcea, împotriva lui CSM.

Politica