sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viol la Grădiştea

O tânără, de 25 de ani, din comuna vâlceană Grădiştea, a fost violată de mai multe ori de un tânăr din Râmnicu Vâlcea. Tânăra a mers singură la poliţie după ce a scăpat din mâinile violatorului.

“La data de 11 august a.c., la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat o tânără, de 25 de ani, din com. Grădiştea, judeţul Vâlcea, care a sesizat că a fost constrânsă prin exercitarea de violenţe fizice şi verbale să întreţină raporturi sexuale fără voinţa ei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că persoana vătămată locuieşte în chirie în municipiu, în acelaşi imobil cu persona bănuită de comiterea faptei, D. Constantin, de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. La începutul săptămânii, tânărul prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări verbale, a obligat-o pe aceasta, să întreţină raporturi sexuale fără voia ei, de mai multe ori”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri, urma a fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Până la închiderea ediţiei, instanţa nu a dat o decizie.

 

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica