luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

100 Kg de pește au fost confiscate în urma acțiunii BLOCADA

Planul de Acțiune BLOCADA, lansat la nivel național, a continuat și în județul Dolj.  

În perioada 30 iulie – 05 august 2015 polițiștii doljeni au organizat ample acțiuni pentru prevenirea infracționalității și pregătirea antivictimală a cetățenilor.

Astfel, în cadrul acțiunilor oraganizate au fost angrenați peste 350 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, politie rutiera, investigații criminale, investigare a criminalității economice, poliție transporturi și serviciului de arme, explozivi si substanțe periculoase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia au constatat 27 fapte de natură penală, precum și 531 de abateri de natură contravenţională pentru sancționarea cărora oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 140 000 lei.

De asemenea, polițiștii doljeni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 18 de permise de conducere, 6 dintre acestea fiind reținute pentru consum de băututri alcoolice, iar 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În urma controalelor, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 1 000 lei.

Un exemplu din timpul acțiunii este cazul de braconaj piscicol depistat de polițiștii din Segarcea împreună cu jandarmi din cadrul IJJ DOLJ care au prins trei cetățeni în timp ce transportau cu un vehicul cu tracțiune animală cantitatea de 100 Kg peşte din specia caras, cu scopul de a o comercializa, fără a deţine documente de provenienţă.

Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării, iar celor în cauză le-a fost întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol.

Foto:comisarul.ro

Politica