duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenții craioveni au câștigat cupa Campionatului Național de Fotbal UNSR

Terenul de fotbal din cadrul Complexului Weekend din Târgu Mureș a fost în week-end locul de desfășurare a celei de-a III-a ediții a Campionatului Național de Fotbal UNSR, gazda acestei competiții fiind Liga Studenților din Universitatea “Petru Maior”. Echipa studenților craioveni a reușit să ajungă în finală și chiar să câștige cupa.

Pentru cele 16 echipe formate din 14 centre universitare (Bacău, București, Cluj, Constanța, Craiova, Galaţi,  Iași, Petroşani, Pitești, Ploiești, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş și Timișoara), cele 3 zile au fost pline de evenimente și emoții, atât în faza grupelor cât și în fazele eliminatorii. Chiar dacă au promovat sau nu, sau dacă au jucat sau nu, toți participanții și-au susținut favoriții până în ultima clipă, evenimentul având prezența și impactul scontat.

Competiția a fost deschisă vineri 10 iulie, de meciul demonstrativ între echipa Grăsuților UNSR și echipa actualilor președinți de organizații membre UNSR, pe terenul de fotbal din cadrul Centrului de Agrement Weekend.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dupa cele 3 zile intense de joc, în finala competiției au ajuns echipele reprezentante ale centrelor din Târgu Mureș și Craiova, cupa revenind la finalul meciului echipei din Craiova.

Clasament:

Locul I – Craiova

Locul II – Târgu Mureș

Locul III – București

Campionatul de fotbal al Uniunii Naționale a Studenților din România a avut ca scop creșterea numărului activităților sportive și implicit a persoanelor ce se implică în astfel de activități prin motivarea voluntarilor. Astfel, în urma activităților sportive ce s-au desfășurat, s-a dorit prezentarea avantajelor pe care acestea le aduc grupurilor de studenți. Majoritatea activităților de petrecere a timpului liber ce nu includ grupuri nu ajută un student să evolueze, proiectul urmărind să arate voluntarilor implicați numărul de abilități ce pot fi dobândite prin interacțiunile din cadrul activiților sportive (lucrul în echipă, comunicare, coodonare, competitivitate, fair-play), potrivit organizatorilor.

 

Politica