vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Parchetul pune sechestrul pe site-uri

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pus sechestrul pe mai multe site-uri de filme online. Printre ele se află şi potralul serialepenet.ro.

Mai multe pagini au fost redirecţionate către acelaşi server al STS, printre care vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro şi steroizii.ro. Serialepenet.ro era unul dintre cele mai cunoscute site-uri de filme piratate din România. El oferea acces utilizatorilor către filme şi seriale piratate din Statele Unite. De asemenea, site-ul cerea o sumă de bani utilizatorilor pentru a oferi acces la filmele disponibile şi încărcate în mod ilegal. Nu este prima oară când a avut loc o asemenea acţiune.

În 2012, Pro TV a sesizat CNA privind 42 de site-uri car eofereau servicii media la cerere, fără a avea drepturi pe acestea. Printre acestea se afla şi serialepenet.ro. Până acum, se considera că site-urile acestea nu pot fi închise, deoarece au servere în afara ţării, iar filmele sunt urcate pe Vkontakte şi alte reţele video, potrivit Adevărul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica