joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un bărbat din Olt a murit, în această dimineață, după ce s-a răsturanat cu tractorul pe care îl conducea pe un câmp din localitatea  Traian.  

Persoana care a apelat  numărul de urgență  a anunțat  faptul  că un tractor s-a răsturnat într-un canal de desecare, iar conducătorul utilajului a fost prins sub acesta. La fața locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp forțe și mijloace din cadrul Detașamentului  Caracal, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și  un echipaj SMURD, Serviciului de Ambulanță Olt, un echipaj medical și elicopterul SMURD Dolj.

De asemenea, s-a solicitat sprijin Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Traian care a deplasat la fața locului o volă. Echipajele de intervenție au acționat cu accesoriile pentru  descarcerare  și  utilajul  SVSU  pentru  îndepărtarea  tractorului  și  descarcerarea victimei. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, însă datorită leziunilor pe care le avea nu a mai putut fi salvat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto:portalsm.ro

Politica