luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Mitoman-Magnificul”, luat în cătare şi de senatorul Bălu

Victor Ponta are probleme pe zi ce trece ! Parlamentarul liberal Marius Bălu a depus o iniţiativă legislativă prin care să se interzică accesul la şedinţele CSAT premierului Victor Ponta şi tuturor membrilor CSAT aflaţi sub urmărire penală

Se strânge laţul în jurul lui ,,Mitoman- Magnificul”! Premierul Victor Ponta- omul politic operat la picior în Turcia, care a minţit public că pentru o intervenţie chirurgicală asemănătoare, la care a fost supusă soţia ambasadorului Olandei, la Spitalul Universitar din Bucureşti, s-a blocat un etaj întreg – ar putea primi interdicţia de a mai participa la şedinţele CSAT.

Senatorul liberal de Mehedinţi, Marius Bălu, a depus la Senat un proiect legislativ prin care își propune să suspende dreptul de a participa la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării, membrilor aflați sub urmărire penală, acesta declarând că ideea sa a pornit de la premierul Victor Ponta, urmărit penal în dosarul lui Dan Șova. Parlamentarul de Mehedinți consideră că în condițiile în care un membru al CSAT este urmărit penal, acesta nu ar trebui să participe la ședințele în care se discută aspecte legate de siguranța națională. ,,Ultima ședință a CSAT mi-a atras atenția asupra unei situații de neimaginat, respectiv vicepreședintele CSAT- premierul României, asupra căruia începuse urmărirea penală a participat la ședința la care se vorbește despre siguranța națională. Sigur că există prezumția de nevinovăție, dar dacă este vinovat? Cum putem accepta ca un infractor să participe la ședințe unde se discută lucruri atât de importante? Drept pentru care am avut această inițiativă ca la ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării să nu aibă voie să participe persoane asupra cărora a început urmărirea penală. La asemenea ședințe oamenii respectivi reprezintă instituții. Nu vorbim despre oameni, vorbim despre instituții, deci din partea instituției Guvernului putea să participe altcineva și nu premierul”, a declarat senatorul de Mehedinţi Marius Bălu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul de lege a fost deja depus la Senat de către Marius Bălu, urmând ca Biroul Permanent să stabilească data la care va intra în comisii.

 

 

Politica