luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Bărbat găsit mort în piscină

Un bărbat de 45 de ani din comuna Stroieşti, judeţul Vâlcea a murit înecat în piscina de la Sănăteşti, în timp ce efectua lucrări de extindere a complexului acvatic împreună cu mai mulţi colegi. După ce au petrecut până noapte, bărbații s-au retras în camere, mai puțin  vâlceanul. După ce l-au așteptat mai multe ore, colegii acestuia au mers să îl caute dar l-au găsit fara  suflare la marginea bazinului.
„Am intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 43 de ani înecat în piscina Aprilia. A rămas poliţia să cerceteze. Intervenţia nu a fost grea pentru că acesta se afla în apropierea malului”, a declarat Aurelian Negrea, reprezentant ISU Gorj. Localnicii cred că bărbatul, cel mai probabil, a vrut să se răcorească în piscină, moment în care a suferit un infarct. „După ce şi-au terminat treaba, au făcut baie că lucrează aici, a fost poate şi încălzit de la muncă, a sărit şi poate a făcut un şoc cardiac”, a declarat un localnic, conform Impact în Gorj.

Cei care au găsit trupul bărbatului au sunat imediat la 112, dar era mult prea târziu.

„La data de 24 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţiei Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 despre faptul că într-o piscină din localitatea Arcani a fost găsit decedat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Stroieşti, judeţul Vâlcea. Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor. Cadavrul a fost transportat la S.M.L Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii fac acum cercetări pentru moarte în condiţii suspecte, iar  necropsia va arăta cauzele exacte în care s-a produs decesul.

Politica