joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Monștrii de lângă noi. Violată de propriul tată, timp de doi ani

Înfiorător! Și-a violat propria fiică timp de doi ani. S-a întâmplat la Gorj. Totul a început după ce părinții fetei în vârstă de 15 ani au divorțat. Mama a plecat de acasă cu sora fetei. Ea a rămas cu tatăl. Atunci a început coșmarul.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din comuna gorjeană Stănești, a fost reținut de polițiști.

Fata a fost internată în Centrul de Primire în Regim de Urgență din cadrul DGASPC Gorj. Niciun membru al familiei extinse nu și-a exprimat dorința de a o lua în grijă pe minoră, astfel că ar putea rămâne internată într-un centru de permanență din cadrul instituției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Stăneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada octombrie 2013 – mai 2015, cel în cauză, a constrâns-o atât fizic, cât şi psihic, pe fiica sa, să întreţină raporturi sexuale cu el,” potrivit reprezentanților IPJ Gorj.

Bărbatul a fost, ieri, prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Foto: publika.md

 

 

Politica