vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De la sala de examen, la sala de audieri

Astăzi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, împreună cu poliţişti din Slatina și Balş, județul Olt şi Drăgăşani, județul Vâlcea au efectuat descinderi la traficanți de cannabis din Olt și Vâlcea. Mai mulți elevi de liceu sunt cercetați pentru trafic de droguri. 

 O parte dintre tinerii vizați sunt elevi la două Colegii din Slatina. Anchetatorii au așteptat ca aceștia să termine proba de verificare a aptidudinilor într-o limbă străină a examenului de Bacalaureatul, pentru a-i duce la audieri. 58 de persoane au fost duse cu mandat la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt pentru a fi audiate. Aceasta, după ce procurorii DIICOT au făcut cinci percheziții la locuințele unor suspecți de trafic de droguri de risc. În urma descinedrilor anchetatorii au ridicat 210 grame de muguri de cannabis, 11 grame de seminţe de cannabis, instrumente performante de cântărire, telefoane mobile şi cartele SIM.

Au fost puse în executare 58 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: zdg.md

Politica