marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

135 de ani de relații diplomatice Romania- SUA, sărbătoriți la Târgu-Jiu

Cu ocazia sărbătoririi a 135 de ani de relații diplomatice Romania- SUA, reprezentanții Ambasadei SUA în România, dna.  Marjorie Stern – Atașatul Cultural al Ambasadei SUA și dna. Isabella Alexandrescu – Coordonator Evenimente Culturale,  vor însoti  Grupul “Yellow Birds” în județul Gorj. 

Grupul de indieni americani Yellow Bird Apache Dancers va susţine o serie de spectacole inedite în Târgu-Jiu,astăzi și mâine, la ora 18:00, într-un turneu organizat de Biroul de Diplomaţie Publică din cadrul Ambasadei SUA, prin programul Arts Envoy, sub egida Departamentului de Stat – Biroul pentru Educaţie şi Cultură.

Yellow Bird Apache Dancers sunt cunoscuți pe plan internațional de peste 25 de ani, liderul grupului fiind Ken Duncan, membru al Tribului Apaș San Carlos, și sunt specializați în prezentări care celebrează spiritul unic al civilizației amerindiene.   Printre membrii clanului Duncan care vor susține spectacole în Romania se află și Talon Duncan, care este campion mondial la dansul cu cercurile (hoop dance), categoria adolescenți.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica