Conecteaza-te cu noi

Life & Style

Eminem va compune coloana sonoră unui serial polițist

Publicat

pe

Coloana sonoră a  noului serial poliţist,  "Motor City",  îi va aparține lui Eminem. Rapperul va compune o serie de cântece, iar acţiunea filmului se va inspira din evenimentele relatate în lungmetrajul "Onoare pătată/ Narc" (2002), care i-a avut în rolurile principale pe actorii Ray Liotta şi Jason Patric.

Joe Carnahan, regizorul şi scenaristul filmului "Narc", a scris deja scenariul pentru episodul-pilot al noului serial TV, pe care îl va produce şi regiza, informează site-ul revistei New Musical Express. Ca şi filmul din 2002, serialul "Motor City" va fi conceput ca o producţie cu intrigă poliţistă, cu o acţiune care se derulează în Detroit, oraşul natal al rapperului Eminem.

Cântărețul se află în această perioadă în negocieri pentru a colabora cu producătorii serialului şi în calitate de producător executiv şi coordonator muzical – o funcţie similară cu aceea deţinută de rapperul Timbaland în serialul de televiziune "Empire", inspirat din universul muzicii hip-hop. În plus faţă de aceste două funcţii, Eminem va compune şi o serie de cântece care vor fi incluse pe coloana sonoră a noului show TV, precizează site-ul Deadline.com.

 

Sursă: mediafax.ro

 

Continue Reading