marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cîrțu: “Ce transferuri, dacă nu e buget?”

După aducerea lui Popov, liber de contract, de la CSKA Sofia, prin urbe se vorbește de revenira în Bănie a fraților Costea, Florin și Mihai. Directorul tehnic al Craiovei, Sorin Cîrțu nu știe, însă, nimic.

“Nu știu nimic! Întrebați conducerea, ce mă întrebați pe mine? Depinde de oportunități, ce găsim liber, pentru că nu există un buget de transferuri, vom lua. Eu nu sunt implicat atâta timp cât nu s-a oferit niciun ban pentru a aduce jucători! Dacă era un leu sau un milion mai vorbeam, dar noi nu avem nimic!”, a spus Cîrțu. În aceste condiții, Sorin Cîrțu și Emil Săndoi, atât cât vor mai conduce echipa, vor lucra cu materialul adus de Rotaru, Andrici, cei doi patroni, și managerul general, Felix Grigore.

Altfel, alte zvonuri care circulă prin Craiova sunt că Sorin Cîrțu nu ar mai fi dorit de jucători, iar despre aspectul amintit acesta spune: “Iar nu știu nimic, să facă ce doresc! Oricum, ce ne fac program jucătorii? Oricum, tot timpul în vacanța de iarnă sau de vară se vorbește că voi fi dat afară. Eu știu că sunt director tehnic, iar Emil (n.r. – Săndoi, antrenor  principal) suntem cei care conducem echipa ”, a mai spus Cîrțu. Și a continuat: “Să vină Piți (n.r.  Victor Pițurcă) dacă așa se aude, ce dacă a fost dat afară de la arabi înseamnă că vine la Craiova?”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica