luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La 55 de ani cântăreşte 25 de kilograme

O femeie, în vârstă de 55 de ani, din comuna doljeană Giurgiţa, a ajuns la spital în stare gravă, cântărind doar 25 de kilograme, după ce timp de trei luni a fost bătută şi înfometată de concubin.

Lidia Băcilă a încercat să îşi părăsească iubitul, dar acesta a ţinut-o prizonieră. Din cauza bătăilor primite din partea concubinului şi a faptului că a fost înfometată, femeia a paralizat pe partea stângă.

„Am fost ţinută, de un om fără suflet, fără mâncare. În urma acestui chin am ajuns într-o stare jalnică. Am vrut să îmi trăiesc viaţa alături de un om, dar în final am făcut accident vascular şi am paralizat pe partea stângă. Am fost ţinută fără mâncare de concubine. Am nevoie de ajutor. Vreau să trăiesc“, a povestit femeia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul actual greutatea femeii este de 25 de kilograme cât a unui copil de 7 ani. Acum, Lidia Băcilă locuieşte cu sora acesteia în comuna doljeană Giurgiţa, unde trei persoane trăiesc dintr-o pensie de 600 de lei.

„Am vrut să plec de la cel care mi-a făcut cel mai mare rău în viaţă, dar nu am avut nici măcar un leu de autobuz. Eu trebuia să fac toată ziua curăţenie la animale şi să îi ascult ordinele. Nici măcar bani să pot să îmi cumpăr o pâine nu am avut. Am trăit trei luni de coşmar alături de el“, a mai povestit doljeanca pentru adevărul.ro.

Sora victimei, Doina Radu a declarat că a fost la un pas să leşine în momentul în care a văzut cum arată aceasta.

„Este piele şi os. Eu vreau să o îngrijesc, dar nu am bani. Trăim dintr-o pensie de 600 de lei trei persoane. Am nevoie de medicamente şi scutece. Sper ca într-o bună zi sora mea să poate merge din nou şi să fie un om normal“, a povestit sora Lidiei.

.Concubinul femeii neagă însă toate acuzaţiile susţinând că nu îi pare rău de femeia lângă care a locuit.

„Frigiderul meu era plin de carne. Nu este adevărat absolut nimic. Nu am înfometat-o eu. Nu îmi pare rău de ea“, a declarat bărbatul.

sursa foto: adevarul.ro

Politica