marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vezi la ce oră joacă Mitu și Begu în turul 3 la Roland Garros

Irina Begu (30 WTA) o va întâlni pe arena “Philipe Chatrier” pe Petra Kvitova (4 WTA), în timp ce Andreea Mitu (100 WTA) va disputa tot de la ora 12.00, pe terenul numărul doi, disputa cu italianca Francesca Schiavone, campioana de acum patru ani.

Francesca Schiavone, locul 92 mondial, a declarat că nu o cunoaşte pe Andreea Mitu, adversara din turul trei la Roland Garros, dar a subliniat că se va uita pe Youtube pentru a studia jocul sportivei române.

“Nu am întâlnit-o niciodată, dar dacă a învins-o pe Karolina Pliskova, atunci sigur joacă foarte bine. Mă voi uita pe Youtube pentru a-i studia jocul”, a spus Schiavone.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Schiavone a ajuns în turul trei la French Open după ce a trecut de Svetlana Kuzneţova, într-un meci de trei ore şi 49 de minute, scor 6-7 (11), 7-5, 10-8. Acesta a fost al treilea cel mai lung meci din istoria Roland Garros în era Open. Schiavone şi Kuzneţova au disputat cel mai lung meci din istorie la feminin la un Grand Slam, la Openul Australiei 2011, când italianca s-a impus după patru ore şi 44 de minute. "Noi putem juca ore întregi, pentru că ne cunoaştem foarte bine. Ştim exact ce va face fiecare. De fiecare dată când ne întâlnim, mă întreb ce se va întâmpla", a mai precizat Schiavone.

Sursa: prosport.ro

Politica