vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Artişti din Slatina, solidari cu Ansamblul Şopârliţa

Mihai Petre a fost în Slatina să caute tinere talente care să poată să susţină un spectacol de binefacere. Selecţiile au avut loc în incinta Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din municipiu, unde mai mulţi artişti debutanţi în carieră au poposit pe scenă pentru a reuşi să îi intre în graţii lui Mihai Petre. Au fost momente artistice de magie, dans, muzică, iar în final au fost selectaţi cei mai potriviţi pentru a urca pe scenă în faţa publicului slătinean. Scopul acestui spectacol l-a constituit Ansamblul Cununa din Şopârliţa, judeţul Olt, care avea nevoie de fonduri pentru a-şi achiziţiona costume populare, haine şi alte lucruri necesare pentru ca membri ansamblului să-şi poată desfăşura activitatea artistică. Atenţia s-a concentrat în mod special către Cătălin, căluşar în Ansamblul din Şopârliţa, ce trăieşte într-o casă umilă, iar posibilităţile financiare ale familiei sunt reduse. Publicul prezent la spectacol a donat în jur de 3.700 lei, iar banii au revenit Ansamblului, iar o parte micuţului căluşar.

Printre cei care au performat pe scenă s-a numărat şi trupa Lucky’s. Trupa Lucky's este o trupă de fete şi băieţi din Slatina fiind alcătuită din 13 membri. Trupa este formată de mai bine de zece ani, însă nu s-a păstrat aceeaşi componenţă. Aceştia practică diverse stiluri de dans, printre care şi kpop (muzică pop coreeană).

„Coregrafa noastră, doamna Iuliana Bălăiţă ne-a spus să mergem la o preselecţie, iar acolo l-am întâlnit pe Mihai Petre. După ce am dansat, Mihai Petre ne-a dat anumite sfaturi şi a spus că ar avea nevoie de noi în spectacolul lui în condiţiile în care "o să rupem scena". Şi apoi am aşteptat să fim anunţati dacă am fost acceptaţi la preselecţie, iar dimineaţa următoare am fost chemaţi la repetiţia generală unde am întâlnit numeroşi artişti, precum Delia, Speak, Marguerita de la Clejani, Viorica şi Ioniţă din Clejani, nea Mărin. Acolo am aflat că vom face un act de binefacere pentru Ansamblul din Şopârliţa cu posibilităţi financiare reduse. Am fost bucuroşi că am putut, prin spectacolul nostru, să venim în sprijinul lor”, a spus Diana Dîmboiu, membru în trupa Lucky’s.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai multe detalii despre trupă pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/LuckysSlatina

 

Politica