vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministerul Dezvoltării rămâne în familie

Telenovela Dragnea continuă. Propunerea premierului Victor Ponta, acceptată de preşedintele Klaus Iohannis care a semnat deja decretul de numire, pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, funcţie lăsată liberă de Liviu Dragnea după ce a fost condamnat, este Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ecretar de stat în ministerul Dezvoltării. Ea va depune jurământul la ora 17.

Sevil Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

În vârstă de 50 ani, Sevil Shhaideh a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, după care , până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. În 2012, după ce Dragnea a fost numit ministru a luat-o şi pe ea în MDRAP ca secretar de stat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, luarea unei decizii în privinţa renunţării lui Dragnea la mandatul de preşedinte executiv al PSD a fost amânată de partid pentru săptămâna viitoare.

Reamintim că Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul" şi la un termen de încercare de trei ani, pentru trafic de influenţă.Decizia nu este însă definitivă.

Politica