sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Vot reluat pentru ca viceprimarul Mihaela Stana să îndeplinească atribuțiile de primar

Consilierii locali din municipiul Slatina au reluat, marţi seara, procedura de vot pentru hotărârea prin care viceprimarul Mihaela Stana a fost desemnată să îndeplinească atribuţiile funcţiei de primar, după ce la începutul lunii aprilie fusese votată o hotărâre similară. S-a constatat însă că de fapt nu întrunise numărul necesar de voturi, scrie AGERPRES.

În revocarea hotărârii nr. 80 din 2 aprilie stabilită marţi de consilierii locali se menţionează că Mihaela Stana avea nevoie de cel puţin 11 voturi pentru a fi aleasă să exercite atribuţiile funcţiei de primar, ceea ce însemna  majoritatea voturilor consilierilor în funcţie şi nu doar de 9 voturi, reprezentând votul majorităţii consilierilor prezenţi atunci la şedinţă.

De această dată au fost prezenţi la şedinţă 19 consilieri, s-a stabilit vot secret. Au votat pentru desemnarea Mihaelei Stana 16 consilieri şi trei voturi au fost declarate nule, în condiţiile în care viceprimarul Bircea le-a spus consilierilor să nu îl voteze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul ales al municipiului Slatina, Minel Prina, este suspendat din funcţie de aproape două luni, fiind arestat la domiciliu de la jumătatea lunii martie, în dosarul în care este cercetat şi fostul ministru de finanţe, Darius Vâlcov.

Politica