sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTBAL JUNIORI / Juniorii C şi D, în lupta pentru finala judeţeană

Sferturile de finală ale campionatelor judeţene de juniori C şi D s-au consumat şi se ştiu formaţiile care au avansat în semifinale, fază care se va disputa azi. Majoritatea jocurilor din sferturi s-au încheiat cu un scor mare, mai ales la nivelul juniorilor C, unde CSU Craiova, Fortuna Craiova şi CSJ Ştiinţa Craiova şi-au depăşit adversarele la o diferenţă mai mult decât categorică, respectiv Elpreco Craiova (6-0), CS Podari (7-2) şi CSS Craiova (7-1). Dinamyk a trecut peste această fază fără să intre pe teren, deoarece adversarul pe care trebuia să îl întâlnească, FEFS Craiova, s-a retras înainte de disputarea partidei. 

Nici la juniori D golurile nu au lipsit. CSU Craiova şi Dinamyk Craiova au obţinut accesul în semifinale după victorii adjudecate la scoruri ce par împrumutate din tenisul de câmp. Ieri după-amiază s-au susţinut şi sferturile de finală la juniori E, însă partidele s-au încheiat după terminarea ediţiei. În cursul zilei de azi se vor transpune fazele semifinale ale juniorilor C şi D. La juniori C, cele două bătălii pentru actul final se dau între CSU Craiova – Dinamyk Craiova, de la ora 19.00, pe terenul „Constructorul”, şi între Fortuna Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova, tot de la ora 19.00, pe terenul „Hanul Doctorului”. La juniori D, în semifinale CSU Craiova o va întâlni pe Fortuna Craiova, începând cu ora 17.30, iar Dinamyk Craiova va da piept cu Oltenia Junior Craiova, de la ora 19.00, ambele meciuri urmând să se dispute pe terenul „Zoltan Crişan” din cadrul complexului sportiv „Ion Oblemenco”. 
Sâmbătă este programată finala pentru juniori D, iar marţea viitoare pentru juniori C, în timp ce juniorii E îşi vor afla campioana judeţeană abia joia viitoare, după ce, sâmbătă, se vor concretiza semifinalele. Pentru etapa zonală, se va califica mai departe campioana judeţeană la fiecare categorie, şi a doua clasată la juniori D şi E, pentru că la juniori C campionatul doljean nu îndeplineşte condiţia de a avea minim 14 echipe în campionat, de la unităţi sportive diferite. 

REZULTATE SFERTURI DE FINALĂ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Juniori C, marţi – 12.05
CSU Craiova – Elpreco Craiova    6-0
Fortuna Craiova – CS Podari    7-2
Dinamyk Craiova – FEFS Craiova    3-0*
CSJ Ştiinţa Craiova – CSS Craiova    7-1
*Echipa oaspete s-a retras înainte de disputarea partidei 

Juniori D, marţi – 12.05
CSU Craiova – Arsenal Craiova    6-1
Dinamyk Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova    6-0
Fortuna Craiova – CFR RomGaz Craiova    2-0
Oltenia Junior Craiova – Junior Craiova    3-0

PROGRAM SEMIFINALE 
Juniori C, joi – 14.05 

CSU Craiova – Dinamyk Craiova    ora 19.00 (Teren „Constructorul”) 
Fortuna Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova ora 19.00 (Teren „Hanul Doctorului”)

Juniori D, joi – 14.05
CSU Craiova – Fortuna Craiova    ora 17.30 (Teren „Zoltan Crişan”) 
Dinamyk Craiova – Oltenia Junior Craiova    ora 19.00 (Teren „Zoltan Crişan”)  

Politica