duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii craioveni, câştigători ai turneului internaţional de fotbal de la Zăval

Sâmbătă, 09.05.2015, în campingul Zăval din comuna doljeană Gighera, într-un cadru absolut mirific, s-a desfăşurat Turneului Internaţional de Fotbal pentru Poliţişti „ZĂVAL”, organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj prin Poliţia Oraşului Segarcea.

La acest turneu, care se află deja la ediţia cu numărul cinci, au participat 8 echipe, patru dintre acestea fiind ale structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, alături de echipa Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, echipa Formaţiunii de Jandarmi Segarcea, precum şi echipele Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin- Bulgaria şi Inspectoratului de Poliţie Zaecar – Serbia.

Competiţia s-a jucat în sistem de două grupe, echipele fiind formate din 7 jucători (6 jucători de câmp + 1 portar).

Policlinica Buna Vestire Craiova

După disputarea meciurilor din grupe, primele două echipe din fiecare grupă au ajuns în semifinale. Astfel, echipa Poliţiei Oraşului Segarcea a jucat în compania echipei Direcţiei Regionale De Poliţie Vidin- Bulgaria, poliţiştii doljeni fiind învinşi de colegii bulgari cu scorul de 3-1.

În a doua semifinală s-au întâlnit echipele Secţiei 2 Poliţie Craiova şi Poliţiei Oraşului Bechet, meci terminat cu victoria poliţiştilor craioveni cu scorul de 1-0.

Finala a adus faţă în faţă echipa Direcţiei Regionale De Poliţie Vidin- Bulgaria şi echipa Secţiei 2 Poliţie Craiova, iar la capătul minutelor regulamentare, după un meci intens si echilibrat, echipa din Bănie a reuşit să învingă cu cu scorul 1-0.

Ne bucurăm de iniţiativa colegilor noştri de la Segarcea şi urăm exitenţă îndelungată acestui turneu care vine să apropie relaţiile dintre poliţişti si să intăreacă bunele relaţii de prietenie existente deja intre poliţiştii români, sârbi şi bulgari.

Politica