duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spectatorii au vrut mai mult ca jucătoarele

Partida s-a desfăşurat în Polivalenta din Bănie şi a fost dominată de formaţia din Roman, care s-a impus cu scorul de 22-20 (9-8). Spectatorii prezenţi în tribune şi-au încurajat favoritele, însă acestea n-au lăsat niciun moment impresia că pot să revină pe tabela de marcaj.

Unul dintre tehnicienii SCM Craiova, Gheorghe Sbora, a recunoscut superioritatea adversarilor.

"Scuze nu putem să prezentăm, decât poate faptul că nu am jucat ceea ce ne-am propus. Inexactităţile atât din apărare, cât şi în atac, ne-au dus la această înfrângere. Nu facem o tragedie, echipa va juca la anul într-o cupă europeană, lucru care este benefic pentru oraşul nostru. Este trist că n-am putut să-i facem fericiţi pe spectatorii din sală şi le mulţumim pentru susţinere. Şi noi ne-am fi dorit să ne calificăm, dar cum ar fi fost să nu jucăm în nicio cupă? Romanul a tratat jocul exact, iar noi cred că puteam mai mult", a afirmat Gheorghe Sbora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru formaţia din Bănie au evoluat jucătoarele: Munteanu –  Zamfirescu (1 gol), Tănasie (2), Eidem (5), Tiron (7), Apipie, Lazarin (2), Florica (1), Cioaric (1), Ianaşi (1) şi Şelaru.

Pentru SCM, campionatul nu s-a încheiat, handbalistele craiovene urmând să înfrunte formaţia CSM Ploieşti, pentru locurile cinci-opt. Primul meci va avea loc marţi la Ploieşti.

"Ne vom bate pentru locul 5, care nu este mai rău decât locul 6. Marţi vom merge la Ploieşti şi apoi vor urma două jocuri acasă. În continuare, dacă vom câştiga, ne vom lupta pentru locurile 5-6", a conchis Sbora. 

Băieţii au învins Sighişoara

CS Universitatea Craiova s-a impus miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 31-29 (16-15), în disputa cu formaţia Naţional Sighişoara, contând pentru etapa a 23-a din Divizia A, seria B. Pentru formaţia din Bănie, antrenată de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu, au marcat jucătorii: Păuna (8 goluri), Cărăgui (6), Ion (5), Tudor (5), Zaritchi (3), Luntraru (2), Ianaşi (1), Maxim (1). Runda viitoare, CS Universitatea, aflată pe locul şase, va juca în deplasare cu liderul seriei, HC Adrian Petrea Reşita, formaţie deja promovată în Liga Naţională.

Politica