marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au liniştit apele la Podari

Dacă la sfârşitul săptămânii trecute jucătorii ameninţau cu greva din cauza unei întârzieri salariale de două săptămâni, provocând astfel retragerea echipei din campionat de către conducere, se pare că ieri aceştia au revenit la antrenamente şi s-au pregătit din nou sub comanda lui Dragoş Bon. Fotbalitşii de la Podari s-ar fi răzgândit în urma unei discuţii purtate cu conducerea clubului, care le-a adus asigurări în ceea ce priveşte situaţia financiară. Chiar dacă jucătorii sunt dispuşi să joace din nou până la finalul sezonului, rămâne totuşi problema retragerii din campionat, pe care oficialii podăreni au înştiinţat-o la federaţie printr-o hârtie oficială.

Dragoş Bon: „Noi ne vom pregăti normal şi aşteptăm decizia federaţiei”

Se încearcă în aceste zile reînscrierea echipei în campionat, pentru a mai disputa ultimele patru etape rămase până la finalul stagiunii. În acest moment, CS Podari ocupă locul 12 în seria a III-a, la patru puncte distanţă de primul loc care aduce salvarea, ocupat de Vişina Nouă, după ce în etapa trecută a pierdut la masa verde jocul de la Roşiori, prin neprezentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Conducerea a avut o discuţie cu jucătorii, s-a stabilit să ne pregătim în continuare în mod normal. Se încearcă reînscrierea echipei în campionat şi noi aşteptăm decizia federaţiei. Mai sunt patru etape de jucat, dacă vom reuşi să revenim în campionat, le vom aborda la fel ca înainte de acest incident nefericit şi vom încerca să scoatem cât mai multe puncte, pentru că acum avem şi un deficit de trei puncte. Ne vom bate în continuare pentru salvarea de la retrogradare şi mai departe vom vedea ce se va întâmpla,” a declarat Dragoş Bon, pentru „Jurnalul Olteniei”.

Politica