vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jocurile Olimpice de la Rio, o prioritate a MTS

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a afirmat, într-un interviu acordat publicaţiei “The European Times”, că prioritatea imediată a ministerului pe care îl conduce este de a creşte şansele României la Jocurile Olimpice de vară de la Rio, de anul viitor.

Prioritatea noastră imediată este de a creşte şansele României la Jocurile Olimpice de vară din 2016.
A afirmat Szabo, precizând că Guvernul a făcut din sport şi tineret o “prioritate naţională”

Principalul ţel al ministerului este de a stabili o strategie pentru dezvoltarea sportului de care să beneficieze tineretul şi toţi cei care sunt implicaţi în sport. Ministerul a determinat trei piloni în această strategie-susţinerea sportului de masă, dezvoltarea sportului de mare performanţă şi investiţii în infrastructura sportivă.
A declarat Gabriela Szabo, conform Mediafax

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fosta mare atletă a subliniat că ministerul pe care îl conduce a bugetat proiecte de infrastructură sportivă pentru perioada 2015-2016 de 100 de milioane de euro.

În dezvoltarea acestor proiecte, Ministerul Tineretului şi Sportului colaborează cu Ministerul Dezvoltării Regionale, precum şi cu alte autorităţi guvernamentale şi locale. Investiţiile în facilităţi sportive şi competiţii sportive vor crea locuri de muncă, inclusiv pentru tineret, şi vor contribui la dezvoltarea economică locală.
A explicat ministrul

Politica